Bedrijfswageninrichting

 

 

Bedrijfswageninrichting 

 

Hiervoor maken wij gebruik van de systemen van:

 

 

Wanneer u zich tot ons richt, krijgt u van begin tot eind hulp: van een lege bestelbus tot een compleet ingerichte bedrijfswagen. Om het u makkelijk te maken, volgen we een vastomlijnde procedure met de nadruk op drie vragen:

1. Wie bent u?
2. Wat hebt u nodig?
3. Wanneer hebt u het nodig?

Dat is alles, eigenlijk. En dat is ook het magische.


1. Wie bent u?

Timmerman, elektricien, loodgieter, telefoonmonteur ... het maakt niet uit wie u bent. Vertel ons gewoon over uw werksituatie en uw wagen en we stellen een voorstel op voor een complete ombouw.

Verschillende beroepen hebben verschillende behoeften. Een elektricien wil legborden voor buizen en opbergbakken voor kabels en gereedschappen, terwijl een loodgieter voor laden voor buisaansluitingen gaat. En zelfs als u de behoeften van de ene timmerman met die van een ander vergelijkt, zult u waarschijnlijk ontdekken dat deze verschillen.

Daarom zoeken we om te beginnen eerst uit waarmee u werkt, hoe uw werkdagen eruitzien en in wat voor voertuig u rijdt. Dat verschaft ons een goed ontwerpplatform voor uw bedrijfswagen.


2. Wat hebt u nodig?

Wij bieden u talloze producten waaruit u kunt kiezen en leiden u van begin tot eind naar een combinatie die aan uw specifieke behoeften voldoet.   De basis van uw apparatuur is uiteraard het inrichtingssysteem. Wij bieden modulaire ontwerpen op maat. Sommige daarvan hebben een meer traditioneel uiterlijk, andere hebben met recht een exclusieve look.

De vloer, wandbekleding en tussenschot zijn andere belangrijke elementen van uw bedrijfswagen. Niet alleen oogt uw wagen beter, ze dragen ook bij aan een veiligere installatie. Binnen- en buitenverlichting maken het basisaanbod compleet.  


3. Wanneer hebt u het nodig?

Vertel het ons, dan regelen we dat. U krijgt uw voertuig op de juiste datum, met de juiste apparatuur en alles op de juiste wijze bevestigd.